بایگانی
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۳)
- فروردين ۱۳۹۶ (۳۶)
- اسفند ۱۳۹۵ (۷۸)
- بهمن ۱۳۹۵ (۸۱)
- دی ۱۳۹۵ (۵۹)
- آذر ۱۳۹۵ (۴۵)
- آبان ۱۳۹۵ (۶۷)
- مهر ۱۳۹۵ (۱۱۰)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۸۲)
- مرداد ۱۳۹۵ (۱۶۷)
- تیر ۱۳۹۵ (۲۰۳)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۱)
پربحث ترين ها
-
-
-
-
-
-
-
-
-
خوانندگی زنان در رفسنجان / عکس
۹۵/۰۳/۱۲ -
پیشینه روستای شمس اباد
۹۵/۰۳/۱۰
پربازديدترين ها
-
-
وظایف دهیار در روستا چیست ؟
بازديد: ۱۷۰۴ -
پیشینه روستای شمس اباد
بازديد: ۱۶۴۷ -
-
-
مجتهد نواندیش استاد دکتر-فیروزی مازندرانی
بازديد: ۱۵۶۳ -
-
مراسم استقبال ازمدافعان حرم در مرکز دهستان رضوان
بازديد: ۱۳۳۵ -
-
حضور حماسی مردم بخش فردوس در روز جهانی قدس
بازديد: ۱۲۱۵
پيوندها
بازدید دانش آموزان دبیرستان صاحب الزمان از کارگاه پرورش بلدرچین(قلعه) در جوادیه فلاح
![بازدید دانش آموزان دبیرستان صاحب الزمان از کارگاه پرورش بلدرچین(قلعه) در جوادیه فلاح بازدید دانش آموزان دبیرستان صاحب الزمان از کارگاه پرورش بلدرچین(قلعه) در جوادیه فلاح](http://javadiyefallah.ir/wp-content/uploads/2017/02/IMG_5649.gif)
این کارگاه پرورش بلدرچین، موفق بوده تخم و گوشت تازه بلدرچین را علاوه بر استفاده شهروندان
در بسیاری از شهرهای ایران نیز توزیع نماید و حتی برای تعدادی از هموطنان شغل ایجاد نماید.
به گزارش جوادیه فلاح، صبح امروز چهارشنبه ۱۳بهمن ماه دانش آموزان پایه هشتم
دبیرستان صاحب الزمان(عج) به همراه دبیر خود آقای عباس اکبری زاده از کارگاه
پرورش بلدرچین (قلعه) با مدیریت آقای حمیدرضا اسماعیلی بازدید نمودند.
در این بازدید، آقای اسماعیلی توضیحاتی در رابطه با پرورش بلدرچین و کارآفرینی به
دانش آموزان ارائه نمود.
این کارگاه پرورش بلدرچین، موفق بوده تخم و گوشت تازه بلدرچین را علاوه بر استفاده شهروندان
در بسیاری از شهرهای ایران نیز توزیع نماید و حتی برای تعدادی از هموطنان شغل ایجاد نماید.
عکسهایی از این بازدید را در ادامه مشاهده میکنید و در ادامه با فواید و خواص گوشت
و تخم بلدرچین آشنا میشوید.
فــــــواید تــــــخم بلــــدرچیـــــن (به نقل از عصر ایران)
تخم بلدرچین یک بمب ویتامینی و تغذیهای است! اگر در بین مواد غذایی به دنبال مادهای باارزش و سالم هستید، توصیه میکنیم تخم بلدرچین مصرف کنید. خواص و فواید استفاده و مصرف آن در ادامه مطلب توضیح داده شده است.
تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ، ۵ برابر فسفر، ۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B۱۲ و ۱۵ برابر ویتامین B۲ دارد (هرچند اندازه یک تخم مرغ حدود ۵ برابر تخم بلدرچین است).
تخم بلدرچین منبع غنی اسید چرب امگا ۳ است که برای تقویت هوش و حافظه بسیار مفید است.
کلسترول در تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ بسیار کمتر است.
گفته شده که چون بلدرچین در برابر بیماریهای مختلف بسیار مقاومتر از مرغ است، پرورش آن بدون استفاده از دارو و آنتی بیوتیک انجام میشود، بنابراین گوشت و تخم بلدرچین محصولی کاملاً ارگانیک و سالم است که ذخیره داروئی مضری برای مصرف کننده در بافت خود ندارند.
۹ خاصیت تخم بلدرچین
۱- تخم بلدرچین باعث ایجاد متابولیسم بهینه در سلولهای بدن میشود و بهترین نوع پروتئین و چربی را دارد.
۲- تخم بلدرچین برای با هوش شدن جنین در دوران بارداری بسیار مؤثر است.
۳- تخم بلدرچین موجب بهبود اشتها در اطفال کم اشتها شده ومناسب برای سنین رشد کودکان ونوجوانان است.
۴- تخم بلدرچین به تنظیم سیکل خواب کمک میکند.
۵- تخم بلدرچین سبب افزایش مقاومت کلی بدن میشود.
۶-تخم بلدرچین در تنظیم سیستم عصبی، قلبی و گوارشی و درمان بیماری تشنج مؤثر است.
۷-تخم بلدرچین برای افراد مسن بسیار مفید است و سبب استحکام عضلات و استخوانها میشود.
۸- تخم بلدرچین سبب بهبود میل و توان جنسی میشود.
۹- تخم بلدرچین حساسیت ایجاد نمیکند.
جنبههای دارویی و درمانی تخم بلدرچین
۱- تخم بلدرچین برای درمان بیماریهای کبدی، کلیوی، کم خونی، آسم، سل، ناتوانی جنسی، استرس و بازسازی بدن پس از جراحی یا زایمان توصیه میشود.
۲-مصرف تخم بلدرچین در مادران شیرده باعث منظم شدن سیستم عصبی، قلبی و گوارشی بدن و افزایش شیر میشود.
۳-مصرف تخم بلدرچین به دلیل حجم کم و میزان بالای پروتئین آن برای ورزشکاران بخصوص بدنسازان عزیز توصیه میشود.
۴- تخم بلدرچین به دلیل کامل بودن و نداشتن هیچ تأثیر سوئی بر شیر خواران به عنوان بهترین مکمل دوران شیردهی توصیه میشود.
۵- ماسک سفیده تخم بلدرچین همراه عسل (برای پوستهای چرب و زرده با عسل برای پوستهای خشک) باعث طراوت و شادابی و رفع چین و چروک و لکههای پوست میشود.
فواید تخم بلدرچین برای افراد میانسال و بالای ۴۰ سال
جذب ویتامین های بدن با افزایش سن بسیار کم می شود از این رو مصرف تخم بلدرچین به افراد بالای ۴۰ سال، برای بالا بردن مواد معدنی و ویتامین های بدن و جلوگیری از کارافتادگی زودرس و پیشگیری از سرطان توصیه می شود.
تخم بلدرچین در افراد پیر و مسن سبب تجدید قوای از دست رفته خواهد شد. در چین و ژاپن، بچهها هر روز قبل از رفتن به مدرسه یک تخم بلدرچین میخورند.
خواص فراوان گوشت بلدرچین
پروتئین یک ماده مهم است که باید در غذای روزانه ما وجود داشته باشد. این ماده برای رشد و سلامت بدن بسیار ضروری است. پروتئین، هم در غذاهای گیاهی و هم در غذاهای حیوانی وجود دارد؛
امّا دانشمندان علم تغذیه عقیده دارند که پروتئین حیوانی بهتر از پروتئین گیاهی است.
گوشت طیور به عنوان یک منبع پروتئین حیوانی اهمیت زیادی دارد؛ به همین دلیل در کشورهای مختلف، سرمایه گذاری زیادی روی صنعت پرورش طیور از جمله بلدرچین شده است.
میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده (بلدرچین) از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی ۱۰- ۵ درصد بیش تر است.
گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده (بلدرچین) از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی ۱۰- ۵ درصد بیش تر است. وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامین های مختلف در گوشت این پرنده، باعث شده است که گوشت آن برای درمان بعضی از بیماری ها، مانند آسم، تشنج، فشارخون، ضعف اعصاب و ناراحتی های روانی و بی خوابی مفید باشد.
گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین ، فسفر، مس، تیامین ، ریبوفلاوین ، ویتامین B6 ، روی ، آهن و سلنیوم است.
تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.
یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای ۵ برابر فسفر، ۵/۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامین B1(تیامین) و ۱۵ برابر ویتامین B2 (ریبوفلاوین) می باشد.
نکاتی در مورد خرید بلدرچین و نحوه نگهداری آن
گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت ۲ روز، و گوشت پخت? آن حداکثر ۳ روز قابل نگهداری است.
برای خرید گوشت بلدرچین اول از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید. گوشت تاز? بلدرچین باید بدون بو، کاملاً تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد. و بهتر است دراولین فرصت ممکن پس از خرید، آماد? مصرف شود. گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت ۲ روز، و گوشت پخت? آن حداکثر ۳ روز قابل نگهداری است. بدین منظور آن را در بسته ای پلاستیکی یا فویل پیچیده و در سردترین قسمت یخچال نگه داری کنید.
اگر قصد پختن بلدرچین را تا ۲ روز پس از خرید ندارید، آن را منجمد کنید. به این منظور بهتر است آن را با همان بسته بندی هنگام خرید در فویل پیچیده و یا این که در کیسه فریزر گذاشته و هوای داخل آن را کاملاً خارج کنید. گوشت منجمد بلدرچین، در فریزر به مدت ۳ ماه قابل نگه داری است.
روش رفع انجماد گوشت منجمد بلدرچین
هیچگاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید. بهتر است آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب رفع انجماد شود؛ هم چنین می توانید با غوطه ور کردن آن در آب سرد، رفع انجماد کنید. بدین منظور پرنده را با همان بسته بندی منجمد شده و یا با قرار دادن در بسته ای مقاوم نسبت به آب، داخل آب سرد قرار دهید و هر ۳۰ دقیقه یکبارآب را عوض کنید. بلدرچین ظرف مدت یک ساعت یا کمتر رفع انجماد می شود.
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
طبقه بندی موضوعی
- اخبار (۹۷۹)
- اطلاعیه ها (۹۵)
- ویژه آستان مقدس امامزاده (۷۶)
- اعضای شورای سقریه شمس اباد (۲)
- گزارش کارکرد دهیاری وشورا (۱۱)
- ویژه مدارس (۱)
- بسیج (۳)
- بیمارستان وخانه بهداشت (۱۱۲)
- پزشکی (۱۱۰)
- ورزش (۶۵)
- اجتماعی (۹۸)
- شهدا (۳۰)
- مناسبتهای مذهبی وفرهنگی (۱۶۴)
- حوادث (۴۴)
کلمات کلیدی
آخرين عناوين
-
آدرس سایت رسمی فیروزه کویر WWW.FIROZEHKAVIR.IR
دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ -
پیام تسلیت مرحوم حاج حسین حسینی
شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ -
پیام تسلیت
جمعه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ -
آثار صله رحم
چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ -
وادی السلام ، حریم وصال (۱)
چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ -
عواقب حجامت خودسرانه در فصل بهار/ افرادی که باید دور این روش درمانی را خط قرمز بکشند!
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ -
مشمولان برای ثبت نام سهام عدالت به کجا باید مراجعه کنند؟
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ -
مرگ کودک شهربابکی در پی برخورد با الاکلنگ فلزی
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ -
از تشکیل پرونده و برخورد قضائی بافرد خاطی تا استعفای رئیس آموزش وپرورش
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ -
احداث باند دوم محور رفسنجان-نوق نیازمند۱۰۰میلیاردتومان اعتبار است
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶
پیوندهای روزانه
آخرين نظرات
-
توسط بنده خدا در تاريخ ۹۶/۰۲/۰۴
-
توسط شمس آبادی در تاريخ ۹۶/۰۱/۳۱
-
توسط محمد در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۷
-
توسط . در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۶
-
توسط محمد در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۶
-
توسط شمس ابادی در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۵
-
توسط بیگانی در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۵
-
توسط فاطمه در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۵
-
توسط محمد در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۱
-
توسط اعظم در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۱