تصاوير منتخب

پایگاه خبری فیروزه کویر (امامزاده سیدجلال الدین )

قابل توجه ادارات دولتی و همشهریان عزیز
ارسال پیامک تبلیغاتی ، جشن ها ، جلسات ، مراسم تشیع ، ترحیم ، ختم و ... پذیرفته میشود .
برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۱۳۳۹۲۷۵۱۲ تماس حاصل نمائید .

بایگانی

پربحث ترين ها

پربازديدترين ها

پيوندها

تصاوير برگزيده

۰

سمی خطرناک در آجیل و خشکبار شب عید+توصیه ها

پزشکی

سمی خطرناک در آجیل و خشکبار شب عید+توصیه ها

افراد به منظور تهیه آجیل شب عید خود باید نهایت دقت را به خرج دهند و تنها آن را از شرکت‌های معتبر و دارای مجوز 

وزارت بهداشت خریداری کنند.

فرهاد وحید دکترای تغذیه و رژیم درمانی  در خصوص آجیل شب عید بیان کرد: آجیل ماده‌ای سرشار
 از پروتئین و کالری است و به نوبه خود محصول مفیدی برای بدن محسوب می‌شود. البته این در صورتی است 
که به آن نمک و مواد افزودنی اضافه نشده باشد.

وی اظهار داشت: از آنجایی که آجیل مستعد رشد انواع قارچ‌ و باکتری‌ها است و بخصوص قارچی به نام آفلاتوکسین است 
بنابراین افراد باید حتما از مغازه و شرکت‌های معتبر و دارای مجوز وزارت بهداشت نسبت به خرید آجیل شب عید خود اقدام کنند.

وحید تصریح کرد: تولید این سم در آجیل و خشکبار، بویژه پسته که در پوسته قرار دارد، در صورت عدم رعایت نکات 
لازم و مناسب نگهداری بسیار سریع و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز صورت می‌گیرد.

گفتنی است؛نگهداری صحیح آجیل و خشکبار و خرید آجیل نو از مواردی است که مردم باید در آستانه سال جدید و 
افزایش مصرف آجیل به آن توجه کنند زیرا نگهداری نادرست این اقلام می‌تواند باعث تولید سم آفلاتوکسین، به
 عنوان عامل سرطان زا منجر شود.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی