بایگانی
- ارديبهشت ۱۳۹۶ (۳)
- فروردين ۱۳۹۶ (۳۶)
- اسفند ۱۳۹۵ (۷۸)
- بهمن ۱۳۹۵ (۸۱)
- دی ۱۳۹۵ (۵۹)
- آذر ۱۳۹۵ (۴۵)
- آبان ۱۳۹۵ (۶۷)
- مهر ۱۳۹۵ (۱۱۰)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۸۲)
- مرداد ۱۳۹۵ (۱۶۷)
- تیر ۱۳۹۵ (۲۰۳)
- خرداد ۱۳۹۵ (۱۶۲)
- ارديبهشت ۱۳۹۵ (۱)
پربحث ترين ها
-
-
-
-
-
-
-
-
-
خوانندگی زنان در رفسنجان / عکس
۹۵/۰۳/۱۲ -
پیشینه روستای شمس اباد
۹۵/۰۳/۱۰
پربازديدترين ها
-
-
وظایف دهیار در روستا چیست ؟
بازديد: ۱۷۰۴ -
پیشینه روستای شمس اباد
بازديد: ۱۶۴۷ -
-
-
مجتهد نواندیش استاد دکتر-فیروزی مازندرانی
بازديد: ۱۵۶۳ -
-
مراسم استقبال ازمدافعان حرم در مرکز دهستان رضوان
بازديد: ۱۳۳۵ -
-
حضور حماسی مردم بخش فردوس در روز جهانی قدس
بازديد: ۱۲۱۵
پيوندها
۱۳
مرداد ۹۵
نظرات
۰
احتمال وجود ترکیبات سرطان زا در "چای عطر دار"/ چای عطری نخرید
![احتمال وجود ترکیبات سرطان زا در "چای عطر دار"/ چای عطری نخرید احتمال وجود ترکیبات سرطان زا در "چای عطر دار"/ چای عطری نخرید](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/5/13/4936609_209.jpg)
چای های عطری علی رغم طعم دلپذیر، به دلیل تهدید سلامتی فرد در دراز مدت، مورد تایید متخصصان نیستند.
به گزارش فیروزه کویر به نقل از مجله جوانمحمدحسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت
مدرس درباره چایهای عطری اظهار داشت: مردم بهتر است از چایهای معمولی بدون اسانس و رنگ (در اصطلاح عطری) استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه اکثر چایهای موجود (شاید 80 تا 90 درصد آنها)، وارداتی از کشورهای هند و سریلانکا هستند، افزود:
از آنجا که نمی دانیم این نوشیدنی با چه اسانس و رنگ و به چه شیوهای در کشور مقصد تهیه می شود، استفاده از نوع عطری آن توصیه نمی شود.
به اعتقاد رییس انجمن صنایع غذایی مشکل دیگر را می توان با توجه به سازمان غذا و داروی ایران مطرح کرد که نتایج آزمایش صحت و سلامتی نوشیدنیهایی همچون چای را به درستی منعکس نمی کنند؛ به طور مثال روی هیچکدام از بستههای چای نوشته نشده که رنگ و اسانس مورد استفاده، مجاز و مورد تایید این سازمان است.
عزیزی با بیان اینکه کشورهای هند و سریلانکا از نظر سطح بهداشتی و کیفی درسطح پایین قرار دارند، توصیه کرد: تا جایی که امکان دارد باید از مصرف چای های عطری با رنگ و اسانس پرهیز کرد چرا که هرچند آنها عارضه فوری ندارند اما در دراز مدت عوارضی همچون سرطان را برای فرد به ارمغان می آورند.
وی عنوان کرد: حوصله به خرج دادن برای آماده شدن بخصوص رنگ انداختن چای طبیعی بسیار بهتر از مصرف چای هایی است که احتمالا سلامتی را تهدید می کنند. چای طبیعی و سالم در صورت مصرف به اندازه باعث آرامش اعصاب و قلب می شود.
رییس انجمن صنایع غذایی گفت: طبق نظر متخصصان تغذیه و پزشکان مصرف روزانه بیش از دو تا سه فنجان چای ( در هر دو نوع طبیعی و دارای اسانس) می تواند مضر باشد و در چایهای طبیعی به دلیل کافئین منجر به تپش قلب، استرس و کمبود آب بدن شود.
عزیزی همچنین درباره چای سبز و طبیعی بودن آن یادآور شد: هرچند که چای سبز و سیاه در ترکیبات و خواص زیاد با یکدیگر تفاوتی ندارند اما چای سبز با وجود طعم حتی تلخ و گس درصورت مصرف کافی به چای سیاه ارجح است.
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
طبقه بندی موضوعی
- اخبار (۹۷۹)
- اطلاعیه ها (۹۵)
- ویژه آستان مقدس امامزاده (۷۶)
- اعضای شورای سقریه شمس اباد (۲)
- گزارش کارکرد دهیاری وشورا (۱۱)
- ویژه مدارس (۱)
- بسیج (۳)
- بیمارستان وخانه بهداشت (۱۱۲)
- پزشکی (۱۱۰)
- ورزش (۶۵)
- اجتماعی (۹۸)
- شهدا (۳۰)
- مناسبتهای مذهبی وفرهنگی (۱۶۴)
- حوادث (۴۴)
کلمات کلیدی
آخرين عناوين
-
آدرس سایت رسمی فیروزه کویر WWW.FIROZEHKAVIR.IR
دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ -
پیام تسلیت مرحوم حاج حسین حسینی
شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ -
پیام تسلیت
جمعه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ -
آثار صله رحم
چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ -
وادی السلام ، حریم وصال (۱)
چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ -
عواقب حجامت خودسرانه در فصل بهار/ افرادی که باید دور این روش درمانی را خط قرمز بکشند!
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ -
مشمولان برای ثبت نام سهام عدالت به کجا باید مراجعه کنند؟
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ -
مرگ کودک شهربابکی در پی برخورد با الاکلنگ فلزی
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ -
از تشکیل پرونده و برخورد قضائی بافرد خاطی تا استعفای رئیس آموزش وپرورش
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ -
احداث باند دوم محور رفسنجان-نوق نیازمند۱۰۰میلیاردتومان اعتبار است
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶
پیوندهای روزانه
آخرين نظرات
-
توسط بنده خدا در تاريخ ۹۶/۰۲/۰۴
-
توسط شمس آبادی در تاريخ ۹۶/۰۱/۳۱
-
توسط محمد در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۷
-
توسط . در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۶
-
توسط محمد در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۶
-
توسط شمس ابادی در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۵
-
توسط بیگانی در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۵
-
توسط فاطمه در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۵
-
توسط محمد در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۱
-
توسط اعظم در تاريخ ۹۶/۰۱/۲۱